Obavijest o frontalnoj kurikularnoj reformi

Poštovani roditelji,

Nabavu besplatnih udžbenika za sve redovne i izborne predmete financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja iz državnog proračuna. Grad Zagreb nabavlja radne bilježnice i kutije za tehničku kulturu, besplatno za sve učenike.

Roditelji financiraju nabavu drugih obrazovnih materijala (geografske atlase, likovne mape, zbirke zadataka, radne listići, ispite znanja, školski pribor, opremu za tjelesnu i zdravstvenu kulturu i sl.). Na prvim roditeljskim sastancima, roditelji i učitelji dogovorit će koje dodatne nastavne materijale će kupovati.

Molimo roditelje da ne kupuju školski pribor  i dodatni nastavni materijal bez dogovora s učiteljima i razrednicima.

Frontalna provedba kurikularne reforme kreće u svim predmetima u 1. i 5. razredima, te u Fizici, Kemiji i Biologiji u 7. razredu. https://skolazazivot.hr/)

Do kraja 2019. godine Ministarstvo znanosti i obrazovanja nabavit će tablete za učenike 1. razreda (u omjeru 1 tablet na 4 učenika), te za sve učenike  5. i 7. razreda. Tablete će učenici koristiti pod nadzorom učitelja i biti će vlasništvo škole. Troškove namjerno izazvanih tehničkih oštećenja (koja nisu pod garancijom), snosit će roditelji.

Ravnateljica  Nataša Batnožić, mag.prim.educ.