Program osposobljavanja za upravljanje biciklom

Od ove nastavne godine u našoj će se školi, kao dio nastave tehničke kulture, provoditi program osposobljavanja učenika za upravljanje biciklom. Cilj je programa podizanje sigurnosti u prometu, a više o načinu provođenja možete pročitati ovdje.

IZVJEŠĆE O PROVOĐENJU

PROGRAMA ZA OSPOSOBLJAVANJE UPRAVLJANJA BICIKLOM

Uz odobrenje škole i podršku ravnateljice od ove školske godine započeli smo provoditi program za osposobljavanje upravljanjem biciklom. Nakon nabave sve potrebne opreme za provođenje programa izgradili smo potrebnu infrastrukturu, tj. poligon. Najveći dio izgradnje poligona izveo je naš domar Ivica Čerina uz pomoć učitelja tehničke kulture. Izgradnji pojedinih elemenata doprinijeli su i knjižničar Ognjen Ježić te učiteljica Aroa Bulić. Tehničkim savjetima pomagao nam je učitelj Ronald Malek.

Na prvi ispitni rok prijavila su se 62 učenika. Ispitu ih je pristupilo 52. Pisani dio ispita položilo je 11 učenika. Praktični dio položilo je 10 učenika, dok mu jedan nije pristupio.

Ispit je proveden u organizaciji MUP-a i HAK-a uz pomoć učitelja Darka Miloknoje i Ronalda Maleka te domara Ivice Čerine.

Slijedi proljetni ispitni rok za koji se učenici već raspituju.

U Zagrebu 31. 10. 2019.

Izvješće podnio učitelj tehničke kulture Darko Miloknoja